Finns det underbara skelett?

Hej på er!

Jag tycker mycket om Disneyfilmen Coco. Här om veckan hittade jag detta fina set med dies från Sizzix, designat Tim Holtz. Det är ett set med många detaljerade små dies och tilläggas skall att mitt tålamod med sådant pill inte är högt.

Men detta set kunde jag inte motstå och dessutom stod det på baksidan av varje dies vilken färg jag skulle ha på pappret och när jag skurit ut dem, såg jag en tunn kontur så att jag lätt kunde limma ihop mina skelett.

Jag valde att göra en bakgrund med en embossingfolder även den designad av Tim Holtz, den heter reptile. Jag valde att färga in dem med några av mina favoritpennor, Distress Crayons. Jag valde färgerna i gråa nyanser för att jag ville att den skulle likna en stenvägg.

Dessa kritor finns i ordinarie sortiment men det finns även kritor med lite shimmer i. När jag lyssnade på Tim Holtz senaste live, skulle de kritor med shimmer i inte tillverkas mera, utan är de slut så är de slut. Gillar ni dessa kritor är det dag att göra slag i saken och klicka hem några.

När jag sedan skulle sätta dit en text, tyckte jag det var lite kul med ett Happy Birthday istället för Happy Halloween. Jag tycker mycket om att göra Halloween kort för att jag gillar färgkombinationerna, men jag skickar inga Halloweenkort.

Jag önskar alla en fin dag!

Kram

Fredrika

Materiallista:

Tim Holtz Distress Crayon Pearlescent Set – Halloween 1

Tim Holtz Distress Crayon Pearlescent Set – Halloween 2

Tim Holtz Distress Crayon Pearlescent Set – Halloween 3

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Reptile 666296 UTGÅENDE

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Day of the Dead 664969

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Crazy Talk CMS236

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *