Sassy girl i triss…

Nu har även jag hittat Sassy girl tjejerna och detta är den tredje av dem! Motivet med katten passar ju mig som handen i handsken eftersom jag är en tokig cat-lady😄

Innan har ju Fredrika och Christel gjort kort med de två andra tjejerna i samma serie!

Jag har ju som många vet jobbat i butiken och man ser så mkt fint hela dagarna men ändå kan man hitta ”nytt som ändå inte är helt nytt”. Kollektioner som funnits ett tag men som man missat eller som helt plötsligt bara känns så rätt! Så var det med April & Ivy kollektionen från American Crafts , helt underbara färger och mönster!

Stämpeln är ju från Crafters Companion och är av väldigt bra kvalite. Färglade den med Spectrum Noir pennorna och matchade med färgglada papper med stora blommor på. Gillar ju färg så denna kollektionen passar mig bra!

Klippte till en vimpel av ett matchande paper och satte bakom motivet som placerades på tjocka distans kuddar. Även texten är från stämpel setet. Placerade det blommiga pappret på ett svart mirro card för att ramma in lite.

Naturligtvis är min ständiga skugga Majsan med när jag fotar, de första tre bilderna är hennes tassar men på bilden då hon valde att gå rakt över sakerna när det skulle fotas😄 fick ta om dem några gånger!

Hoppas du får en fin vecka! kram Emma

Material lista:

Crafters Companion Clear Stamps A6 Sassy & Classy – True Friends

American Crafts Single-Sided Paper Pad 6X8 – April And Ivy

Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E

Tonic Studios Adhesives Dimensional Foam Pads 25mm – Black 9755E

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Black Velvet Satin 9489E

Det här inlägget postades i Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.