Bästa pappersförvaringen

Sedan jag började scrappa för ett par år sedan har jag provat många olika förvarings-lösningar för mina papper och vissa har varit bättre och andra sämre. Jag har provat massor med olika mappar, ett slags tidningsställ och till och med ett skoskåp från en viss möbeljätte, men inget har riktigt fungerat och passat mig. Det har varit för litet, för stort, tagit för mycket plats eller inte räckt till för alla mina papper.

Det känns verkligen som att organisera och fixa en bra förvaring av alla scrapsaker ibland tar lika mycket tid för oss scrappare som själva skapandet tar.  Nu behöver jag i alla fall inte leta efter pappersförvaring längre för jag har hittat lösningen på mitt problem: nämligen Cropper Hoppers smidiga mappvagn som är helt enkelt perfekt för mig.

Vagnen jag har heter ”Heavy Duty Rolling Cart” och är gjord i rejäla metalldelar, är riktigt stadig och klarar mycket tyngd samtidigt som den är nätt och smidig. Den får perfekt plats under mitt skrivbord där jag förvarar den när jag inte scrappar.

I vagnen förvaras dina papper i vita hängmappar. Man köper till mapparna separat och man får sex mappar i en förpackning. De levereras med små smidiga plast-tags där du kan märka upp efter tillverkare eller färg eller serie beroende på hur du sorterar dina papper. Själv sorterar jag mina papper efter tillverkare, serie och så har jag en blandad mapp med julpapper. Tagsen fästs på insidan i mappen och är enkla att ta loss och flytta om man behöver det eftersom man bara ”hakar” i dem i skårorna på insidan av mappen.

Jag har dessutom valt att ha två extra mappar i vagnen för pågående projekt så man har allt smidigt samlat om man måste lägga undan en LO man jobbar på.

Vilket är ditt bästa tips när det gäller pappersförvaring?

Ha nu en riktigt scrappig helg!

/Malin

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bästa pappersförvaringen

  1. Maya skriver:

    Den ser supersmidig ut! En sån skulle vara perfekt för mig 🙂 Tror jag skriver upp den på önskelistan direkt…

  2. Aase/ängel60 skriver:

    Äntligen en likasinnad som söker bra fiffig och praktisk förvaring!
    Hoppas ni tar med en sådan här till mässan att spana och känna på :=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *