Old school and cool!

Jag hoppas ni har sett alla fina Hero Arts-stämplar som finns i shoppen. Det finns både nyheter och gamla favoriter. Jag älskar deras clingmonterade stämplar med tryck på baksidan så man kan se var man stämplar. Jag är dessutom lite för bra på att råka vända stämpeln upp och ned innan jag stämplar och det slipper man ju bekymra sig över med dessa smarta stämplar. De är också lätta att hitta i en binder eller förvarade på laminerade ark i plastfickor, annars måste man göra sig besväret att stämpla upp dem för att lättare kunna hitta den man söker.

IMG_4941

Jag har gjort ett födelsedagskort till en som jag tycker är old school and cool. Hon gillar dessutom som jag gamla skrivmaskiner och då passar ju setet My type lite extra bra. Man kan byta ut texten i fönstret mot tre olika, men denna är min favorit! Grattis är också stämplat med Hero Arts clear-set Typewriter letters. Självklart måste jag ha dem också hemma och de passar perfekt med ett skrivmaskinskort. Lättast får du bokstäverna raka genom att lägga dem med trycksidan ned på ett rutat papper eller på din skärmatta om den har rutmönster. Se till att alla bokstäver ligger med nederkanten efter en linje och sen trycker du bara fast akrylblocket på baksidan så sitter de rakt. Innehåller ordet samma bokstav flera gånger rekommenderar jag att stämpla ordet i två delar, inte som jag gjorde på detta kort uppskatta hur stort mellanrum som behövs för det andra t-et och stämpla det för sig. Det blev ett lite för långt mellanrum såg jag när jag stämplat klart.

Stämpla lugnt och ha ett bra slut på veckan! 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Old school and cool!

  1. Jättesnyggt kort med riktigt cool stämpel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *