Snabbscrappat

IMG_5034

Jag har gjort ett snabbscrappat litet grattiskort idag. Man behöver ju inte krångla till det för att det ska bli fint. En rosett gjord av två pappersremsor med en vikt pappersblomma och en liten hälsning med Cosmo Crickets fina tiny types-bokstäver. Blomman är utstansad med Tim Holtz paper rosette-die, min är den nya som stansar två olika storlekar. Men har du den stora som finns i shoppen gör du blomman mindre genom att skära remsan du stansar ut lite smalare innan du viker den så får du den så stor som du vill ha den. Alla papper är från October Afternoon. Nederkanten är utstansad med en kantstans från Martha Stewart, just den hittar jag inte i shoppen idag, men där finns massor av andra fina stansar.

Ha nu en bra fortsättning på veckan och passa på att göra lite påskpyssel i helg. Gör ett påskkort och skicka till nån du tycker om eller altra ett påskägg och ställ fram på jobbet så att kollegorna får nåt fint att titta på. Vi ses igen på skärtorsdag här i bloggen eller kanske på Blåkulla framåt kvällen 😉

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Snabbscrappat

  1. Kul rosett av papper!

    Ja hela kortet är naturligtvis fint också!!!

    Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *