3-årskort

Tänk vad tiden går fort. Systerdottern har blivit 3 år i sommar! Föddes inte hon alldeles nyss? I år önskade hon sig små blomfigurer (plastdockor ca 10 cm kanske) som inte säljs i nån leksaksaffär nära mig, men jag hittade liknande jordgubbsdockor i stället. Det gav mig idén att fortsätta med jordgubbstemat i kortet.


Det ljuvliga jordgubbspappret kommer från Maja Design och den vita bården är stansad med en Martha Stewart-stans. Fortsatte dessutom min egen ”tradition” att använda Penny Blacks siffror till Sigrids kort. Embossad i guld och färglagd med Zig Brushables (i de färger som fanns på jordgubbsdockan). Ett organzaband hamnade på mitten också.


Ramen är ritad med Brushables (gillar verkligen de pennorna) och texten skriven med Zig Journal&Title-pennor (också underbara att skriva  med). För att få jordgubben tvåfärgad använde jag Tombow-pennor att färglägga den med direkt på stämpeln. ”Brushable”-tekniken går att använda även med Tombow-pennorna då de också har en penselspets.

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *