Mer julinspiration

IMG_5833

Nu börjar det närma sig första advent. Jag som inte tänkt skicka några julkort alls i år sitter ändå och knåpar ihop julkort efter julkort. Kanske jag ändrar mig angående skickandet, vem vet. Här har jag använt mig av Reprints julstämpelset igen och stämplat den fina granen med embossingdyna och embossat med vitt embossingpulver. Jag har även dragit längst kanterna med embossingdyna och embossat dem vita, det ser lite ut som snö. Granen är utklippt och kanterna är infärgade med nya vinterdistressfärgen Evergreen bough för att ge den lite liv. Den är också fäst med 3D-kuddar så att den poppar upp lite och har fått fina pumlor i form av röda pärlor och en stjärna som jag hittade i mina gömmor.

IMG_5834

Bakgrunden är stämplad med Hero Arts Wodgrain-bakgrundsstämpel. Innan jag stämplade klistrade jag fast bokstäver som funkade som mask, dessa tog jag bort sen. Jag drog även lite med vit Distress Stains (picket fence) för att bakgrunden skulle bli lite ljusare. När jag tagit bort bokstäverna så ritade jag runt dem med superbra vita pennan från Posca och så broderade jag runt dem med bakers twine.

Det var det jag hade att bjuda på, ses igen nästa vecka!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *