CHA – mässan dag 2-4

Mässan är slut och vi också… det är jobbigare än man kan tro att gå på mässa, se så många fina produkter, tänka i dollar och återförsäljarpriser och inte få lov att köpa något (jo, Cicci kan så klart)…  Men som sagt, det är roligt! Just nu njuter vi av några lugna dagar med shopping och sol vid poolen innan vi åker hem. Längtar väl inte riktigt till kylan därhemma men det är ändå alltid skönt att komma hem när man varit borta ett tag.

Här kommer ett gäng bilder från lite av allt vi såg:


Cropper Hopper kommer äntligen med en ny ”snurrväska” (Tote-ally Cool). Själv har jag den gamla modellen och älskar den. Denna såg inte sämre ut (förutom att den är rosa så förstås 🙂 )


Denna läckra karusell kommer också från Cropper Hopper och matchar deras övriga svart-vita förvaringsserie.


Det är alltid mycket folk samlade där Tim Holtz finns…


Vi provade Melting Pot och gjorde varsitt hjärta med hjälp av de nya Texture Treads-plattorna. Nu måste jag ha en Melting Pot också…


Vi fick också se hur det går till att böja till kapsyler med särskilda mattor. Här finns massor av användningsområden…


Här ser man lite av alla de läckra saker de gjort av kapsylerna.


Massor av härliga masker från Crafter’s Workshop. Blir perfekta till alla nya mistfärger från Dylusions!


Fantastisk metallembossing i underbara tennark. Längtar efter att få använda alla mina verktyg på dem. Både metallarken och mallarna kommer från Dreamweaver Stencils. En del av dem ligger redan i webshopen under CHA-beställningar!


Kumihimo – japansk bandflätning. Vi provade på detta under en workshop och det var riktigt roligt och de små snurrorna under gör att trådarna inte trasslar in sig under tiden man arbetar. Otroligt praktiskt!


Så här fint blev mitt halsband (fast det är inte helt färdigmonterat som synes). Det går också att arbeta in pärlor i flätan och få ljuvliga smycken. Detta är något jag ska testa med alla mina pärlor när jag kommer hem.

Det var allt från mässan för denna gång. Många nyheter är på väg hem. Håll utkik i butiken!

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *