Grattiskort med Framelits

Jag har suttit och knåpat ihop födelsedagskort de senaste kvällarna. Februari är en månad med många födelsedagar. Imorgon fyller lilla jag år (fast jag får inget kort av mig, det är det bara utvalda personer som får Winking smile )och på måndag min dotter. Barnen har också har en liten kusin som är hela två timmar yngre än min dotter och han måste ju få ett kort i brevlådan. Förutom att det bara skiljer två timmar mellan dem är de dessutom kusligt lika varandra, de skulle kunna passera som tvillingar.

IMG_6047

Lille John får ett litet födelsedagskort som jag använt mina framelits med stämplar till, just mitt set heter Message Frames. Det är skönt att slippa klippa ut allt för hand och jag har skurit ut texterna i ramarna ur mina med en craft knife så att jag kan skriva vad jag vill i dem. Det är ändå lätt att stoppa tillbaks texten i hålet om jag vill använda dem och som bonus har jag några extra teststämplar att använda utan ramar när jag behöver det.

Bakgrundspappret är från October Afternoons Sidewalks som jag använde förra veckan för att göra inbjudningskort till små flickor. Mycket användebar serie! Jag har stämplat stjärnor med en stämpel som verkar vara slut just nu och embossat dem på en bit Kraft Cardstock och stansat en kant med en Martha Stewart kantstans som heter Scallop Dot. Texten är skriven med Cosmo Cricketbokstäver.

Ha det så gott till nästa vecka, då är jag tillbaks med något mer födelsedagsrelaterat gissar jag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *