DreamweaveR

Hej! Jag heter Birgitta men kallar mig för Mim… Blev tillfrågad om jag ville vara med här i detta DT-gänget och visst ville jag det, så här är jag nu och hoppas på att jag skall kunna inspirera er lite grann.

Ni måste bara testa detta med Dreamweaver´s stenciler och embossingpasta, jag tycker det är superkul! Var jag hittade detta roliga jo naturligtvis hos CiLi in Papers.

 På den här asken som är ca 10x10x10 cm fick det bli några hörn. Först bigade jag allt som skulle vikas. Sedan placerade jag stencilen där jag ville ha mitt mönster och smetade på pastan med målarkniven.  När pastan torkat (det tar ca 1 – 1½ timme) vek jag ihop asken, det är inte lätt att vänta när man håller på med något så kul som detta. Pastan finns i 4:a olika varianter och många olika stenciler finns det, så kolla in den här SIDAN. Efter att pastan torkat kan man måla på den men här tyckte jag att det var snyggt att ha den vit.

 Mönstret blir ca 1 mm tjockt, vilket tyvärr inte var helt enkelt att få fram på bild.

Ha det gott och hoppas du kikar in snart igen..

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på DreamweaveR

  1. handmadebytina skriver:

    OMG!!! Så fin låda!

  2. Tigerblomma skriver:

    VILL HA! Det blir ju såå snyggt! I alla fall när du gör det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *