Kort till en 50-åring

Fick en önskan om att göra ett kort till Ethel som fyllde 50 år och det skulle vara ett kort som gick i färgerna blått och vitt. Intresset är musik och konst, jag tänkte att jag skulle använda mig av min embossingfolder Allegro och göra en tag med hjälpa av Core´dinations. Ett spännande papper som har en kärna med annan färg än utsidan, detta kommer fram när man slipar på det.

Jag har använt mig av Tim Holtz Distress Ink när jag stämplat på det vita cardstocket texten kommer också från Tim Holtz ett gammalt stämpel set som heter CMS010 tror inte att det finns i butiken men det finns många andra nya set med texter. Kanterna har jag chalkat med Encore Blue dyna.

På baksidan av kortet har jag använt stämpeln Kaisercraft Texture clear stamp Sheet Music som också är stämplat med Distress Ink och även där använt mig av en Tim Holtz stämpel från CMS046.  Innuti  kortet har jag stämplat med en stämpel från Reprint som jag gillar S751K, och från Vildas Hemliga kit-Kvinnligt. På kuveret har jag stämplat med mina masker från Tim Holtz.

             

Även jag har provat att göra en variant av  ”Tinas blommor”, 3 st Retro Flower med en brad i mitten som man blöter ner och skrynklar ihop när det nästan har torkat så viker man ut dem igen och jag har även använt Stickles på mina blommor.

Mitt färdiga kort blev så här, jag hoppas att Ethel blev glad för det på sin födelsedag.

Ha det så gott i solen!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *