Kung för en dag

Ett födelesedagskort till min älskade lillebror som fyllde 40 år, en kille som gillar hav och segling. Jag hittade det perfekt papper i ett av de nya pappren från Reprint. Just det här pappret heter Vintags Reprint RP033, det innehåller 6 jätte fina motiv så det är bara att leta efter ett lämpligt tillfälle att använda dem. Jag tycker att det är svårt att hitta bra manliga papper då många är så gulliga och tjejiga, men detta är  till både tjejer och killar.

Jag har tagit ett rött cardstock som matchade den röda färgen, på baksidan har jag tagit ett ljusgrått cardstock. Jag har färgat in det ljusgrå cardstocket med Distressdynan Black Soot med Ink Blending Tool förstås och till min stora lycka hade jag ju dessutom Tim Holtz mini-mask i form av en Kompass som bara låg och väntade på att bli använd. Vilken härlig effekt det blir när man sedan tar bort masken.

Den härliga stämpeln Kung för en dag kommer från Vilda, jag har stämplat med en svart Versa Color dyna som jag sedan har embossat med ett Clear Embossing pulver för att få en en större effekt av min stämpel.

Sen har jag ju förstås använt mig av min favorit Stickles Crystal för att få lite glitter och glamour på utvalda ställen på kortet.

Jag hoppas att min bror blev lika nöjd med kortet som jag är.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *