Cupcake och Ballonger

Att komponera ett kort går ibland fort och ibland tar det lite längre tid. Ibland kan jag sett något kort eller layout som gör att skaparandan får mig att vilja göra något. Sen är det bara att sätta sig vid min scraphörna och börja. Jag  bestämmer först vilka stämplar eller dies som jag vill använda till just detta kort eller om jag skall göra ett kort i en viss färg eller tema så letar jag bland alla mina papper efter ett lämpligt  dekorationspapper. Sen är det bara att skär ut lämpliga storlekar, stämpla och plocka fram min Rosa Cuttlebug och skära ut med mina dies som jag valt att använda. Det roligaste är ju förstås att sedan sätta i hop allt till det kortet som man först planerat för. Som vanligt är det ju jag som bestämmer vad som skall vara med och vad som skall plockas bort från det färdiga kortet.

Denna veckan var det mer presenten som fick styra valet av motiv på kortet som skulle ges bort…

Sen ville jag ju också använda mitt Sizzix Framelits Die Ballons&Cupcakes som jag tyckte passade bra. Lite lekfullt och födelsedagsballonger förstås.

Presenten var en bok om tårtor så därför tycker jag att texten från Vilda Svenska texter 2 passade utmärkt.

Till detta kortet så var det dekorationspappret som fick avgöra färgen för resten av kortet. Min vana trogen så stämplar jag förstås med min Versa Color Pinecone och sedan har jag embossat med Clear Ink.  Det fluffiga på toppen på Cupcaken har jag satt med 3D-kuddar för att inte få ett så platt intryck. Ballongerna i 2 olika storlek och en fäst med 3D-kuddar och sedan grå snören för att hålla ballongerna på plats.

Så har jag då lyckats komponera, välja färg och motiv, skära ut och sätta ihop allt för att tillslut se ut så här 🙂

Det var allt från mig idag!

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *