LO med Bo Bunny och Simple Stories

Det var ett tag sen jag fick något pysslat… Under sommaren har mina grejer varit undanplockade i nåt slags misslyckat försök att få ordning på mitt liv och min lägenhet men nu är de framplockade igen. Ordningen får vänta till en annan dag 🙂

En LO har jag lyckats åstadkomma:
Bakgrundspappret kommer från ett av mina favorit-kit från Bo Bunny: Timepiece. Fast om någon skulle fråga mig vilket kit jag tycker bäst om tror jag inte att jag kan välja. De flesta är helt underbara och jag har måååånga. En bit wellpapp bakom fotot och som fotomatta har jag använt baksidan av ett Timepiecepapper. Kanterna är distressade och sedan inkade med Distress Ink Gathered Twigs. Wellpappen har också fått en omgång av samma färg, både på kanterna och över hela ytan. Bokstäverna är självhäftande och kommer från samma kit. Mycket praktiskt med massor av papper och tillbehör som matchar!


Här syns en närbild på lite detaljer. Den mörkröda bården har jag stansat ur ett annat papper ur samma kit med Celtic Strip från Tonic Studios. Älskar den stansen! Dels för att den klarar upp till 400 gramspapper men framför allt för att den är så snygg och passar till det mesta. Den finns även som kantstans om man inte vill ha en bård. Biten som blev över klistrade jag fast i vänsterkant. Man ska aldrig slänga sånt som kan användas! Använde samma röda papper som bakgrund till den härliga textremsan från Simple Stories Documented. Papprena matchade ovanligt bra för att komma från olika tillverkare.
Till sist lite bling från Bo Bunny men denna gång ur serien Etcetera.

Just nu uppdateras webshopen med ett nytt affärssystem vilket gör att alla produkter kanske inte finns inlagda. Har inte kunnat länka Bo Bunnys produkter då de för tillfället inte finns i webshopen men förhoppningsvis hittar de dit snart! Annars finns ju alla de andra underbara kiten!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *