Kursstart på CiLi in Papers

Förra veckan var det kursstart på CiLi in Papers och först ut var en kurs för nybörjare. Alltid lika kul att ha kurs och roligt att se hur deltagarna jobbar med skärmaskinen, stämplar och klistrar för att få fram ett resultat. På vår nybörjarkurs så gjorde vi 4 st  olika kort här kommer 2 av korten som vi gjorde.

På kursen gick vi igenom hur man skär cardstock, bigar dem, chalkar kanter, stämplar med akrylblock och embossar det vi stämplat.

Det här kortet är det en bas av vanligt vitt cardstock som jag har valt att göra i 15X15 cm storlek. Dekorationspappret kommer ifrån FabScraps Burlesque Newsprint hörnen på både cardstocket och dekorationspappret har jag rundat med Tonics Hörn rundare. Stämpeln med både texten och tårtan kommer ifrån Vilda Stamps. Ett härligt stämpel kit som har massor av möjligheter då du själv kan välja vilken text du vill ha till din tårta.Vi har stämplat och sedan embossat med Clear embossing. Kanterna har jag chalkat med Versa Color Pinecone och sedan för att få upp kortet lite på höjden har jag satt det på 3D kuddar. Det röda hjärtat har jag målat med mina Spectrum Noir pennor och glittret är Stickles Crystal.

Det andra kortet vi gjorde var också ett 15×15 cm kort ovanpå basen så har jag satt ett Rosa Bazzill Dots som jag chalkat i kanterna. Ett rosa cardstock som jag stämplat med Vilda Stamps den söta stämpeln kommer Kitet Bröllop, Barn och fiskelycka. Jag har satt det rosa cardstocket på ett vitt och sedan höjt upp det med 3D-kuddar. Stämpeln Du är min kompis kommer från Vilda Stamps Svenska texter 2. Fjärilarna är en stans jag hade hemma men liknade finns ju från Tonic Studios förstås, jag har dessutom lagt på ett lager med Stickles för att få dem att glittra lite. Sen har jag tagit Crystal Rhinestones i lite olika storlekar och satt i kanterna både uppe och nere.

En liten sneak-peek på vad vi har gjort på kursen förra veckan. Det finns massor av andra roliga kurser att gå på CiLi in Papers så kolla in här så får du se om det är någon kurs som du blir sugen på att boka in. Hoppas att vi ses under hösten.

Ha nu en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *