Grattis till Körkortet

Denna vecka har jag använt mig av Bo Bunnys-On the Go en härligt färgglad serie med massa kul saker man kan matcha sina papper med som stämplar, stickers, knappar och brads. Tycker att det är något man kan både använda till små och även större barn. Till detta kortet har jag valt att göra ett Grattis till Körkortet.

Jag har även laddat min Dymo svart tejp och skrivit in den texten jag önskar, kul och lite retro. Vet att vi hade en likadan när jag var liten och det är ju mååånga år sedan nu 🙂 . Lätt att jobba med och skriver allt du vill och även Å, Ä och Ö.

På baksidan har jag stämplat med Vilda Stamps -Herr Moped ( ser inte ut att finnas i web-shoppen men går ju alltid att beställa). Eftersom det nu inte längre skall åkas moped så har jag skärt små smala remsor av ett rött cardstock och gjort ett kryss över bilden.

Det färdiga kortet blev så här.  Den lilla rutan i mitten har jag satt på 3D-kuddar för att få lite höjd och en effekt på kortet.

Ha en härlig tisdag i regnet..

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *