Ballongkort

För ett tag sedan gjorde jag ett ballongkort till en 4-åring.


Kortbasen är ett vanligt vitt cardstock. Jag gillar prickiga papper och dessa kommer från Bo Bunnys block Double Dots Soft Shades. (Det finns fyra olika block med prickiga papper, alla lika underbara!) Siffran 4 och bokstäverna är självhäftande och kommer från Jillibean Soup. De är vita i förpackningen, men jag färglade mina med en Distress marker i passande färg och använde sen samma penna att skriva Grattis med. Bokstäverna finns i flera färger. Alla kanter är distressade med Distress Gathered Twigs.


Tre av ballongerna har jag stansat ut i det prickiga pappret och för att göra det hela lite mer intressant stämplade jag en ballong i en av rutorna. De utstansade ballongerna är fästa med 3D-kuddar för göra kortet mindre platt. Just ballongerna är slut i butiken, men det finns lite andra varianter som fungerar på samma sätt. De är väldigt trevliga att arbeta med och man slipper att klippa detaljer och får perfekt reslutat varje gång! 🙂 Nu stansade jag ju inte ut något jag stämplat, utan använde de var för sig och det är en av sakerna jag gillar med kombinationen stans+stämpel. Man gör som man tycker – var för sig eller tillsammans.


Så här blev insidan. Stämplade med samma stämpel som på framsidan och ritade en egen ram att skriva i.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *