Bröllopskort med Hjärtan

Jag tror att jag har gjort mitt sista bröllopskort för i år men man vet ju aldrig. Det är alltid lika roligt att göra bröllopskort och hoppas ju att det som får dem blir lika glada och lyckliga som jag när jag gör dem. Detta kortet är ett klassiskt i vitt, rött och svart.

Här har jag bara lagt ut mina delar för att se hur det blir och om jag gillar kompositionen eller om jag skall flytta på någon del för att det skall passa bättre. Basen är ett svart cardstock  som jag tagit ett vitt band med silverkant runt om. Det vita cardstocket har jag embossat med Sizzix Valentine Set 3 och sedan chalkat kanterna med VersaColor- Silver. Det röda hjärtat och den lilla ängeln kommer från Tim Holtz Dies-Mini Love Struck Set som jag bara älskar passar ju så himla bra när det är Kärlekstema. Den lilla pilen är i trä och kommer från Studio Calico- Hearts and Arrows.

Sen kunde jag inte låta bli att använda min stencil från Dreamweavers-Heart n`ribbon, det gäller att fästa fast den ordentligt i underlaget och då med en tejp som är flyttbar sen är det bara att breda ut pastan över stencilen. Till denna valde jag min pärlemopasta för att jag gillar när det glittrar och att den får en så fin skimmer. Tänk på att se till så att pastan fyller ut hela stencilen och att det är ett jämt lager. Sen är det bara att ta bort tejpen och försiktigt lyfta bort stencilen och njuta av resultatet.

Som jag fäster på mitt vita korts baksida som en enkel men väldigt klassisk dekoration.

Insidan har jag stämplat med svart dyna och stämpeln med  Hjärtliga Gratulationer kommer från Vilda-Svenska Texter 2. Raden med hjärtan kommer från Stampendous-Heart Stack och är en cling stämpel. Jag gillar att stämpla med cling stämplar, det är en härlig känsla och resultatet blir alltid bra. Dessutom ser du motivet på framsidan av stämpeln så du helt säkert vet hur ditt resultat ser ut. Längst ner har jag lagt en bit Whasi-tejp från Vivi Gade Design som lämplig heter Stockholm 🙂 .

Min svarta bas sätter jag sedan på mitt vita kort, trä pilen har jag målat svart och sedan strykt lite pärlemopasta över. Den söta ängeln har jag satt på 3 D-Kuddar för att få lite höjd på kortet.

Det färdiga kortet ser ut så här hoppas nu att det blir några fler som blir sugna på att gifta sig och få handgjorda Bröllopskort och att jag får den stora lyckan att göra flera..

Det var allt från mig idag ha nu en härligt Tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *