”Tuff” mixed media LO

hej! jag heter ida steriffert och detta är min första gång som jag bloggar för cili in papers. min scrapstil är varierande men jag har alltid gillat att göra mina egna bakgrunder, så när jag kom till göteborgs scrapmässa i höstas fastnade jag helt för alla masker, sprayer och olika medier och sen dess har jag kladdat på!

som grund har jag använt mig av blått cardstock som jag sedan har målat svart akryl färg på i mitten. efter det har jag lagt lager på lager med texture paste  och gesso. sen har jag lagt ett flertal lager med akrylfärg både sprayat och duttat genom masken med olika sorters akrylfärger som jag hade hemma.  i texture pasten så kan man göra lätta mönster (som man ser på bilden ovan). som här har jag använt mig av en plastbit som jag har dragit it ett zickzack mönster. bakom bilden har jag gjort en extra bredram fär att man skall kunna se rutmönstret som stämplas på papperet runt om. på kortet har jag använt ett skrap verktyg som ser ut som en fotfil. skvätt mönstrerna har jag gjort med en tandborste och akrylfärg andra saker som jag har använt är; tim holtz-stämplarmask och den bästa vita pennan som finns. hönsnät och bokstavsstämplar är gamla som jag hittade i en låda. hoppas att det inte finns med för många stavfel nå jag har råkat att sitta och nicka till då jag skrev dettas… :S /ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *