Distressnyheter

Det händer lite saker i ”distressvärlden” vilket jag tycker är mycket trevligt.

Förra hösten släppte Ranger nya dynor i tre-pack med underbara höstfärger. De sa att det var en begränsad upplaga och att färgerna endast skulle finnas som dynor. När de sålde slut i stort sett första dagen och det var många återförsäljare som inte fick tag i några alls (framför allt alla utanför USA) så fick Ranger inse att trycket var så stort att de fick tillverka fler. Jag har aldrig riktigt förstått hur de kunde missbedöma åtgången av nya färger… Sen dök de upp liknande tre-pack efter hand för vinter, vår och sommar. Alla med lika underbara färger men fortfarande endast i dynor. Däremot ändrade de lite i betydelsen av Limited Edition. De skulle endast säljas under ”sin” årstid men återkomma varje år så att det inte skulle vara helt kört om man inte lyckades få tag på dem vid första tillfället.

I samband med att vår-dynorna släpptes (tror jag, eller så var det sommar-dynorna, det spelar ju inte så stor roll) släppte de plötsligt refiller till alla 12 färgerna, något som de från början sa aldrig skulle hända (dessa säljs en och en och inte i tre-pack som dynorna). Det är intressant hur det här med tillgång och efterfrågan fungerar. 🙂

Den senaste nyheten som kom för några veckor sedan är att dessa 12 färger numera ingår bland standardfärgerna och alltså inte är någon begränsad upplaga längre. Ingen är gladare än jag över denna nyhet för i min värld betyder det att chansen att de kommer som stickles, markers, stains etc ökar väldigt mycket! Dessutom har metallicfärgerna kommit som stains (de är superläckra) och jag drömmer om dem som dynor också 🙂 Rock Candy är kanske lite svår som dyna då den är genomskinlig, men tänk den vita!

Nåja, mycket text blev det idag, men jag skickar med min distressfärgkarta i den senaste versionen. Där finns plats för dyna, refill, marker, stains, cracklepaint, stickles och embossing pulver för varje färg (och förberett för det jag hoppas kommer). Skriv ut och använd som du vill men var snäll och dela inte filen utan länka hit i stället. Tack!

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *