London minialbum

Nu, äntligen! 10 månader senare har jag fått ändan ur och har börjat med mitt minialbum om min Londonresa som jag gjorde i början av januari med min sambo.

                           

Som bakgrundspapper har jag använt mig av papper från kollektionen Authentique Glory Collection Kit. Det är egentligen ett kitt baserat på USA men då de har samma färger tyckte jag att det passade utmärkt! Då jag inte ville ha med flaggorna och liknande fanns det utmärkta baksidor på papprena ;). Runt kanterna på alla sidor och gömmor har jag chalkat för att få ett mjukare intryck. En av mina nya favorit stansar är den celtiska bården. Denna stans tänker jag att använda på alla sidorna i albumet (när jag väl har gjort dem). Texten har jag stansat ut i blå cardstock med timpans typset alfabete.

                                

För att få plats med alla bilder och texter som jag vill ha med så har jag skapat fickor med tags. För att dra ut tagsen så har jag gjort hål i en tab från diesen Tiny Tabs & Tags som jag sedan dekorerat med band. En annan ny favorit är Bottle caps. Roligt att hitta nya material att jobba med. Själva motivet har jag tagit från en förpackning med klistermärken och använt Epoxy dots för att få lite dimention. Den lilla trä kameran är ifrån kittet Cameras av Studio Carlico och Film stripen av Tim Holts.

                                   

Även här på denna sidan har jag använt mig av den celtiska bården och film stripen men då det såg lite tomt ut uppe i hörnet limmade jag dit lite Tissue paper Numero från 7 Gypsies. Klisterbokstäverna som jag har skrivit ”MAT” med är ifrån samma set som papprena. Något som tyvärr inte syns så bra är att jag har en lite text som jag har skrivit med min Dymo (roligt och enkelt redskap om man vill skriva något litet och snabbt).

Klistermärke, bestick och buss-stämpeln är ifrån gömmorna.

Tack för mig och fortsättning följer 🙂

/Ida ”Pyssla”

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *