Årets första Julkort

Så var man då igång med evighetsprojektet årets julkort 🙂 . Jätte roligt men det tar ju tid..

När jag var på CiLi inPapers senast så fick jag ju förstås syn på några nya julpapper från Carta Bella och sen var det ju bara att ta dem med sig hem för att sätta skärmaskinen i dem.

Det bästa med detta nya kitet från Carta Bella-Winter Fun är att färgerna inte är typiska julfärger och det gillar jag. Dessutom så finns det stickers med både alpabet och små figuer och lite vintertexter. Så i år kommer mina julkort gå i beige, turkost och vinrött.

Jag har länge varit sugen på att göra ett kort med nya trendiga Hexagoner så nu fick jag ju chansen. Här har jag klippt ut varje Hexagon för sig, från ett av mönsterpappren som lämpligt fanns i Winter Fun sen har jag chalkat kanterna med min Versa Color Pinecone och satt dem i en ring 6 Hexagoner i botten och sedan 4 Hexagoner på 3D kuddar ovan på dessa. Sen har jag använt den nya Sizzix diesen-Snowflake och på den har jag först ”duttat” med Emboss It Dabber på hela stjärnan och över detta hällt på Sticky Embossing Powder för att sedan värma allt med embossingfönen. När sedan Sticky Embossing pulvret har smält och blivit kladdigt så har jag hällt över Dry Glitter-Clear Rock Candy så att det fastnar på stjärnan så att det ser ut som om den är frostig.

På insidan av mitt kort har jag tagit ett av mönsterpappren i min Winter Fun som är som ett cut outs, med små rutor med lite olika budskap och högst upp ett av alla stickers med ett vintrigt budskap.

Det färdiga kortet ser ut så här, med en jätte söt stämpel från Stampendous-Snowflakes Kisses som jag satt längst ner på kortet. Sedan tog jag några av alla det söta stickers som jag tycket passade bra till detta kortet.

Nu skall jag bara göra ett antal till innan det är dax att lägga dem på lådan och skicka mina julhälsningar till mina vänner. Tur att det är flera veckor kvar till jul 🙂 .

Ha nu en härlig tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Årets första Julkort

  1. Maiden skriver:

    Verkligen superläckert med den frostiga stjärnan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *