80 år – Man blir aldrig gammal – Bara äldre

Denna veckan har jag gjort ett kort till min Morbror Bengt som fyllde 80 år i veckan, vad gör man till en man i sina bästa år?!

Det blev lite manliga färger i beige, brunt, svart och kugghjul. De svarta självhäftande plast siffrorna kommer från Tim Holtz-Alpha Parts Newsprint. Basen är cardstock från Bazzill Blank Check ett cardstock med en matt och en blank sida.

Det härliga pappren som jag valt är Tattered TimeSimple Stories-Documented Chevron och biljetten kommer från Tim Holtz-Journaling Tickets. Bokstäverna har jag tagit ut från Jillibean soup-Alphabeans  som är vita från början men som jag har färgat in med brun penna Spectrum Noir. Längst upp i vänstra hörnet har jag satt en svart kapsyl och till min stora lycka har Vilda Stamps precis släppt 2 set med 1″ cirkel stämplar som passar perfekt till kapsylerna YES!! Till detta kortet valde jag ett en enkelt Grattis som jag tog ut med min 1″ Punch och på toppen satte jag en 1″ Epoxy Dots.

På baksidan har jag stämplat det gamla fickuret från Vilda Stamps-Manligt Kit, för visst har väl Bengt haft ett sådant?! Dekorations pappret under det stämplade fickuret är från Simple Stories-Documented Herringbone.

På mitt kuvert har jag stämplat Tim Holtz- Mini Muse och där har jag valt paraplymannen och en text från Vilda Stamps som jag tycker passar så bra” Man blir aldrig gammal-Bara äldre”.

Det färdiga kortet har jag tillslut stämplat den coola traktorn från Vilda Stamps-Manligt Kit, med Versa Color Pinecone och embossat med Stampendous embossingpulver Champange och sedan satt detta på 3D kuddar.

Det färdiga kortet tycker jag passar min morbror Bengt precis. Jag hoppas att han blev glad över kortet med både traktor, däcksmönster, kugghjul och ett gammalt fickur allt som en äldre man i sina bästa år kan önska sig.

Så detta var mitt bidrag denna veckan och jag får tacka Tina för min inspiration till mitt bidrag av 4 nyanser av brunt 🙂 .

Ha en riktigt skön tisdag

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 svar på 80 år – Man blir aldrig gammal – Bara äldre

  1. Maiden skriver:

    Läckert! De där svarta siffrorna är ju bara ”måste ha”! *klickar mig vidare till shopen*… 😀

  2. Maiden skriver:

    Oooo… läste igenom din text en gång till å jublar över att ”incharna” passar i kapsylerna! Har just köpt incharna å gillar dem skarpt – kanon med ytterligare ett användningsområde! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *