Julkort med Mini 8 Punch

Förr veckan hade jag julkortskurs på CiLi in Papers 2 generationer. Det är  jättekul att se vår nästa generation med nya Scrappare 🙂 . Tack alla som var på kursen det var roligt att träffa er!

Bland annat så gjorde vi ett kort med hjälp av Mini 8 Punch-Snowflake, en rolig punch med massor av olika varitationsmöjligheter.

Så här ser Mini 8 Punchen ut och där finns också en utförlig beskrivning om hur man gör med punchen och vilka storlekar som ger det olika formerna.

Jag har provat att göra 6×6 inch formen i både enfärgat och ett mönstrat cardstock. Jag tycket att det är svårt att se stjärnmönstret i det mönstrade cardstocket.

                       

Här ser ni det mönstade carstocket med olika bakrundspapper, ni får väl helt enkelt testa själv, men jag föredrar att använda enfärgat cardstock till denna punch.

Kortet vi gjorde på kursen är detta en vit kortbas med en aquafärgad cardstock. Den söta stämpeln kommer från Stampendous-Snowflakes Kisses som jag tycker passar perfekt på detta kortet. Jag har dessutom sparat det överblivna stjärnorna och använt dem som dekoration ute på kanterna. Det vita stjärnorna kommer från Sizzix-Snowflake  jag har dessutom fått dem att bli glittriga med hjälp av Emboss It, Sticky Embossing och sedan förstås det härliga Rock Candy-Dry Glitter lite pilligt men det blir så snyggt.

Det färdiga kortet ser ut så här ett härligt snöflingkort.

Jag har också gjort ett kort med 6×6 inch bas men här har jag bara gjort halva kortet med Mini 8 Punchen-Snowflake. Det härliga vinterpappret kommer från Echo Park-Winter Wishes. Sedan har jag stämplat hjärtat från Bo Bunny-Snow Day och den andra text stämpeln kommer från Technique Tuseday-Flurry.

Det färdiga kortet blev så här, pimpat med lite chalkade kanter och Stickles på skridskorna och några rhinestones för att förstärka det vintriga intrycket på kortet.

Kom gärna in i butiken och testa den nya Mini 8 Punchen så får ni själva ser hur enkelt det är att få riktigt snygga snöflingor 🙂

Ha nu en bra tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 svar på Julkort med Mini 8 Punch

  1. Denna maskinen finns inte kvar längre va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *