Patronen fyller 70 år

Denna veckan har jag en ny jubilar och denna gången fyller en småländsk husbilsälskande  ”Patron” 70 år.

Basen för detta är ett skogsgrönt cardstock och till detta har jag använt mig av Kaisercraft-Attitude! papper som jag tycker passar bra. Det papper jag har använt är Whatever-prickigt grönt, Teenager-Vinrött med siffror, Rebel-Brunt trämöntrat.

För att man skall se att det är 70 som han fyller så har jag fyllt i 7:orna och 0:orna med en svart penna runt konturerna och sedan tagit en av mina gröna Spectrum Noir pennor för att fylla i hela siffrorna. Självklart när man fyller 70 år får man ju vara Kung för en dag-Stämpeln kommer från Vilda Stamps.

Insidan har jag embossat med Stampendous-Champange, Ugglan kommer från Kaisercraft och Hjärtliga gratulationer-Vilda Stamps Svenska Texter 2. Det två kronorna kommer från Attitude! Bonus papper som är ett med Stickers med lite olika motiv och även 2 olika alpabet.

På baksidan har jag använt både papprena Rebel och Teenager. Tårtan har jag stämplat med Jenni Bowlin-Chili Powder, stämpeln även den kommer från Vilda Stamps, sen har jag låtit färga in hjärtat med en röd penna och lite stickles som dekoration.

Det färdiga kortet blev så här och sjävklart med en husbil som ett motiv till en husbilsälskande 70 åring.

Stort grattis till Kurt på hans 70 års dag!

Det var allt från mig idag ha en skön tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *