Mörka stunder…

Hej på er,

Det finns många olika tillfällen att göra kort till, roliga som sorgsna. Jag blev häromdagen tillfrågad att göra ett kort som skulle sändas för att beklaga sorgen.
Det känns för mig som att ett sådant kort inte riktigt borde ha en massa ”krussiduller”, så jag höll det förvånansvärt rent och enkelt för att vara mig.

PICT0032Med en vacker stämpel ifrån Kaisercraft och en passande text ifrån Vilda stamps, som jag stämplade med Archival ink på vit slät cardstock, skapade jag kortets framsidan. Jag höll färgläggningen mild med distressfärger och skapade blickfång med diskreta glitterpunkter i blommorna. Jag rundade tre av fyra hörn på den vita cardstocken och fäste den med 3D-kuddar på en kortbas av svart cardstock.

Tack för titten!
//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mörka stunder…

  1. Jenny W skriver:

    Vilket vackert och för tillfället passande kort! Passar också på att tacka dig och alla er DT:s här för all inspiration ni ger här i bloggen! Jag följer ofta inläggen via mail eller kikar in här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *