Bind-It-All kurs på CiLi in Papers

För några veckor sedan var jag med på en Bind-It-All Kurs på CiLi in Papers kurs ledare var Birgitta-Mim. Vi var ett glatt gäng tjejer som fick både skära, chalka och inte mist hålla reda på insida, utsida och upp och ner. Ibland blir det inte som man tänkt sig från början..men då blir de ju ett annat resultat i stället.

Så här ser orginalet och förlagan ut som vi skulle härma efter. En jätte snygg låda som man kan ha till många olika ändamål.

Här sitter Marie och har börjat att skära till alla vår delar till lådorna, många delar är det och hur skall vi få ihop det till en låda. Tur att vi har en så bra lärare som Birgitta  🙂 .

Här ligger alla mina delar inpackade i washi-tejp-Polka Dot på kanterna sedan var det bara att klä in sidorna med papperna som jag valt som kommer från Simple Stories-Documented.

Nu gäller det att använda Bind-It- All maskinen till att göra hålen på rätt ställe, räkna och se till att sista hålet inte kommer för högt upp.

                         

Här ser ni bygget som sakta växer sig fram till en låda även om man i vissa lägen inte alls förstår att det tillslut blir en riktigt snygg låda som faktiskt blir precis så snyggt ihopsatt som vår fröken Birgittas låda.

Här ser ni 3 av våra färdiga lådor alla ser ju lite olika ut eftersom vi använt olika papper och olika  färger på spiralerna men vilka snygga lådor vi gjort. Vi fick själva göra botten till våra lådor hemma då vi inte behövde någon Bind-it-All maskin för detta.

Här ser ni alla nöjda kursdeltagare med sina färdiga lådor visst blev det snygga?! Själv blev jag jätte nöjd med min låda. Tack snälla Birgitta som lärde oss att göra dessa snygga lådor.

Det var allt från mig idag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Kurser/Träffar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *