4 Olika sätt att använda Vildas 1″ Julkit

Om ni inte har hunnit med alla julkort eller har tröttnat på julkort så har jag till denna veckan tänkt visa lite olika sätt att använda Vildas 1″ Julkit.

IMG_1804

Det första kortet är ett på en vit cardstockbas och ett Bo Bunny julpapper Snowfall-CutOuts som jag satt ovan på ett Bazzil cardstock-Blank Check. I mitten har jag sedan stämplat God Jul och tagit ut den med min 1″ punch och satt den på 3D-kudde för att få den att komma upp lite.

IMG_1805

Mitt andra kort är ett vaniljfärgat kort som jag har tagit ut 2 gröna granar med hjälp av Tim Holtz-Snow Tree och Tim Holtz-Mini Pine. Granarna har jag sedan dragit min Emboss It Dabber över kanterna hällt på Sticky Embossing Powder och när det är kladdigt så har jag strött över mitt glitter favorit Rock Candy-Dry Glitter. Den lilla granen har jag sedan satt på 3D-kuddar. Jag har sedan tagit en av alla det fina Vildas 1″ Julstämplar satt dem  i en kapsyl och på toppen en Epoxy Dots.

IMG_1806

Här har jag använt ett rött cardstock som bas och låtit färgerna jag använt gå i rött och brunt.  Som av en händelse hittade jag en tomte som är samma som den som finns i Vildas 1″ Julkit. Jag har tagit ut 3 st med min 1″ Punch och sedan satt dem på ett rödprickigt papper som jag tagit ut med en rund dies. Den sista tomten har jag satt precis som ovan i en kapsyl och med en Epoxy Dots på toppen. Stämpeln Julkramar kommer också från Vilda Stamps.

IMG_1807

Mitt sista bidrag är en tag som jag gjort med hjälp av Tonic Studios-Duo Corner Punch. Det är jättelätt att göra egna tags i vilken storlek du nu själv väljer att göra. Kanterna har jag chalkat med Versa Colors Pinecone förstås 😉 . Det röd prickiga pappret kommer från Simple Stories-Red Dots och ovan på detta har jag tagit den söta hjärta stämpeln som jag har stämplat med Jenni Bowlin-Chili Powder och ett vitt organzaband. En mycket söt tag för att fästa på ett paket till någon kär vän kanske?

Det var allt från mig idag ha nu en riktigt skön tisdag så här innan jul!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *