Jul med Reprint, Tim Holtz och Gesso

Denna veckan så visar jag mitt sista alster i vårt höstinspirations album som ligger i butiken för att titta i och ser hur man kan använda det olika produkterna. Jag får passa på innan hela julen är över 🙂 .

Till detta uppslag har jag använt mig av Reprints julpapper-Angels Collage Joy och lagt en mask med Crafters´s Workshop-Art is över mitt projekt och bara lagt i vissa ord i masken med vit Gesso.

IMG_1476a

Jag har stämplat över den torkade Gesson med Tim Holtz-Holidays Wishes. Det är lite ojämt att stämpla men det blev ändå helt ok. Den svarta dynan är Achival Ink-Jet Black, sen har jag lagt lite glitter i tomtens skägg och sotat kanterna med Versa Colors Pinecone.

IMG_1477a

På den ena delen av cardstocket har jag lagt Crafter`s Workshop-Flurries en mask med snöflingor i olika storlekar som jag också har lagt vit Gesso på. Sen har jag stämplat med svart Archival Ink  och fortsatt att använda Tim Holtz-Holidays Wishes. För att få texten bra så har jag stämplat det längst ner då det inte finns några snöflingor i Gesso, som ni ser så är kottarna som jag stämplat på Gesson är inte lätta att se. På snö flingorna har jag sedan använt mig av Stickle-Crystal för att få dem att glimma lite.

IMG_1478a

På denna delen har jag använt stämpeln med Christmas Carols och den runda stämpeln Rush, kommer från Kaisercraft-Twig & Berry.

IMG_1475a

Så här blev det färdiga uppslaget med mina 3 delar juligt men med en smutsig finish. Som sagt vad snön är ju tyvärr inte alltid vit..

Jag vill passa på att önska alla en riktigt God Jul.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *