Svart & vitt & lite bling

Denna gång har jag bara använt mig av svart/vitt och lite rosa bling…

P1000549

Bakgrundspappret är ”flätat” av vita respektive svarta remsor som jag har stansat ut med Tonics Punch Celtic Strip.

P1000550

Stansade ut en Dies från Tonic som jag stämplat med Vilda Stamps ”Inch kitet”. Stämplade med VersaMark och strödde över med svart embossingpulver som jag värmde med ”fönen”. Smutsade ner kanten med svart Distress Ink och Blending toolen. Svarta och vita blommor med rosa bling från mina gömmor.

P1000544Insidan av kortet är stämplat även här med Vilda Stamps (olika kit) och embossade med svart.

/Britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Svart & vitt & lite bling

  1. Pandora skriver:

    Såååå läckert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *