Lilla A fyller 1 år

Denna veckan har jag gjort 2 födelsedagskort till Lilla A som fyller 1 år.

IMG_1861

Här har jag använt mig av Sizzix Embossing Diffuser och till denna har jag lagt tillsammans med Embossing folderna Print Blocks. Diffusern gör att jag kan få en yta som inte blir embossat med bokstäverna utan där kan jag istället kan stämpla. Om ni inte har sett hur man använder dessa så titta gärna på det här Youtube klipp så får ni se hur Tim Holtz demonsterar användningen av Diffusern. Det gula pappret är ett Core`dinations vilket innebär att pappret har en ytfärg och en annan färg i sin kärna. Detta kommer fram om man sandpapprar på det i dett fallet vill jag bara ha fram den andra färgen på just A. Tårtstämpeln kommer från Stampendous( ser tyvärr ut att var slut i webshoppen) och är stämplat med Versa Colors Pinecone.

IMG_1868a

På baksidan har jag stämplat 2 st glada Monster från stämpelsetet Monsters Ink-Technique Tuseday, som jag tycker är jätte söta.

IMG_1860a

En kombination av glada färger, det blommiga pappret kommer från Simple Stories-Harvest Lane och det färdiga kortet med en liten rosett av blåprickigt organzaband fäst under en bit av blått cardstock.

IMG_1865

De andra kortet gjort på en mörkblå cardstock och det söta pappret med cyklarna kommer från Making Memories-Children at Play. Sen har jag använt den nya Tonic Studios Simplicity-Stars Circle Die på den har jag satt Tim Holtz-Ology Metal Mini Numberal. Uppe i högra hörnet har jag satt  en vit kapsyl som jag valt att behålla som den är utan att flata ut den på toppen har jag stämplat med Vilda Stamps 1″ Kit -Svenska Texter.

IMG_1862a

Det vita bokstäverna kommer från Jilibean Soup Alpabeans Stickers-Whipped White och det stora stjärnorna kommer från Sizzix Framelits Dies-Stars det små stjärnorna är resterna från Tonics Star Dies det gäller ju att ta vara på allt eller hur 😉 .

Det här var mitt bidrag denna veckan. Nu ser jag fram emot att Cicci och Helena kommer hem från CHA för att berätta om alla roliga nyheter som kommer in under våren. Någon annan som också är lika nyfiken som jag?!

Ha en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *