Kort med pickled pear

Hej hej!

Idag tänkte jag att jag skulle inspirera er med ett kort tillverkat med papper ifrån Kaisercraft och närmare bestämt serien Pickled pear.
Som inspiration/skiss till kortet har jag använt mig av en förpackning från Pink Paislee
Kortbasen är gjord med Bazzill dotted swiss – Salt. Stämpelmotivet med sjön i skogen kommer ifrån Vilda och är stämplat med Archival ink – Jet black, direkt på det mönstrade pappret med trästrukturen. Även textstämpeln Carpe Diem kommer ifrån vilda stamps och är embossad med stampendous extra finkorniga vita embossingpulver. Detaljer så som klockor och etiketter är utklippta ur de mönstrade arken, som allihop kommer ifrån 6,5″ x 6,5″ blocket.
Alla det rundade hörnena är gjorda med We are memory keepers – corner chomper. Och alla kanter är smutsade med Distress ink pad – Black soot.
Efter att allt blivit monterat så har jag sprayat Perfect pearl utblandat med vatten över kortet. Och som en extra detalj så fick den vita blomman från reprint en glittrig mitt med Distress glitter – rock candy.

PICT0110 PICT0112 Tack för titten!
//Tina

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *