inte perfekt Lo

Till denna layouten fick jag inspiration av papprena från serien Dokumented av Simple stories, där alla papprena jag har använt kommer från.

20130201_202939-1

Trä figuren är från MME och jag har duttat med stain vintage photo och på detta har jag limmat på ett av Dylusions text set som jag har stämplat med en prima chalk. Texten som är skriven på ”she said” och ”he said” är utskriven med en dymo och kanterna på mitten-pappret har jag ruggat med Prima Comfort Craft Distressing Tool innan jag chalkade dem.

20130201_203007

Bandet som jag trett genom öljetterna har jag färgat in med vintage phot och samma prima chalks färger som jag har chalkat papprena med. Berlocken som hänger i snöret är färgat in med Inka Gold i den orangea färgen. Jag har även använtt mig av Tim Holtz Fragments som jag satt på samma papper som restan av LOn med Glossy accents. De knappar som jag använt på LOn kan man köpa i påse i butiken.

20130201_202958

Wellpappret har jag färgat in, även detta med vintage photo stains som jag sedan spraade på för att få bättre spridning på färgen. Lite Washi tejp fick oxå vara med!

20130201_202950

Trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *