Modekort

Ja, ute i god tid kan man väll säga att man är när man gör ett grattiskort till någon som fyller år i juni, i februari… Men har man fått inspriation så har man! Min inspriation kom ifrån papprena från Websters pages i kittet trend setter. Det är där ifrån som alla papprena och stickersbokstäver kommer.

20130210_171429-1

Modellen på kortet har jag klippt ut ur ett av papprena och målat ett tunt lager med svart för att få den att synas mer. Kameran är utstansad med svart cardstock med Tim Holtz lilla kamera stans. De rosa bitarna har färgats in med Inka gold i rosa färg och blixten har jag gjort själv i vitt cardstock.

20130210_171443

På det randiga bottenpappret har jag tagit masken snakeskin 6×6 och maskat den ett par gånger med mörkbrun akrylfärg. Jag har även runt bokstäverna målat en svart linje för att de skall synas bättre.

20130210_171503

Övrigt material är Washi tejp, halvpärlor och några gamla berlocker.

trevlig helg!

Ida

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *