Altra en Presentpåse- Be my Valentine

Förra veckan var det ju Alla Hjärtans Dag och även jag ville ju fira min älskling lite extra.

Först hade jag tänkt att göra någon typ av kort men då jag var och handlade så fick jag en presentpåse  och då var ju det ganska självklart att göra något kul med den istället.

IMG_1954

Jag började med att mäta ut lagom storlek på till påsen så att det skall passa som bakrund till mitt Altrande. Pappren som jag använt kommer från Authentique Paper Lovely Collection Kit 12×12 i detta kitet finns också stickers med både bilder, bilder, små ord och andra användbara dekorationer. Den lilla svarta bannern-Be my Valentine kommer bland annat därifrån.  Chipboarden med både nycklar och lås kommer från Maya Road -Antique Keys jag har färgat in dem med Distress dabbers-Aged Mahogany ovan på det har jag lagt Distress Crackle Paint-Rock Candy för att få ett åldrat intryck(syns dock dåligt på bilden). Jag har gjort samma sak med hjärtat men där syns det tydligare att det ser lite sprucket ut. Dessutom har jag färgat in hjärtat först med en röd Spectrum Noir  innan jag har duttat på med Distress Dabbern.

Cirklarna har jag tagit ut med Sizzix Framelits Dies-Cicles, bokstäverna kommer från ett Cuttlebug alfabet som heter Red Tag.

IMG_1953

Här har jag använt stickersbokstäverna som finns i Echo Park – Love Story Collektion kit 12×12 lika så stickersen med 14 Feb. Jag tycker att det är väldigt bra och prisvärt att köpa det färdiga kiten som finns då det också ofta följer med ett 12×12 med stickers och att man får papper som verkligen matchar ihop. Det blir så himla mycket enklare att kombinera det olika pappren då det redan är tänkt att det matchar.

För att sedan fästa allt på den lite glatta presentpåsen så har jag använt Glossy Accent, som fäster super bra på det lite svåra underlaget.

IMG_1952a

Den färdigt altrade Presentpåsen ser ut så här, mycket roligare och personligare än att bara ge bort påsen som den är tycker jag.

Jag lovade ju förra veckan att visa en teknik som jag använt på förra veckans kort, det får bli nästa vecka istället så ni får hålla er till tåls tills dess.

Ha nu en riktigt skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *