Grattis Kort med Authentique Paper Lovely Collection

Denna veckan har jag åter igen använt Authentique Paper Lovely Collection utan att det denna gången skall bli för gulligt. Även om det är kärleks-papper.

Basen har jag valt ett helt vanligt beige cardstock. Det röda pappret med hjärtana kommer från Authentique Lovely-Heart kanterna har jag chalkat med Versa Color Pinecone.

IMG_1958

Siffrorna kommer Tim Holtz-Alphabetical, några blingstenar och det svart vita pappret som skymtar är också från Autentique Lovely-Keynote och den lilla 4 kanten har jag satt på 3D-kuddar. Det svarta pappret med det tänkvärda orden på kommer från Simple Stories-Words to Live By(verkar tyvärr vara slut i webshoppen).

IMG_1961

På baksidan har jag på nytt använt Authentique Lovely-Keynote och för att följa färgtemat på framsidan satt en rött cardstock under min stämpel som kommer från Vilda förstås. Stämplat med Pinecone och chalkat kanterna med den samma 🙂 .

IMG_1957a

Det färdiga kortet ser ut så här, den runda cirkeln har jag tagit ut med Sizzix Framelits-Circles och Scallops Circles. Stickers bokstäverna kommer också från Authentique Lovely, kitet kommer ju med både cardstock, stickers och cut outs.

Ha nu en riktigt skön tisdag i vår solen.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *