Lekt och kladdat lite försiktigt…

Jag är ofta ganska ”sen” när det gäller nya tekniker och produkter å så även när det gäller mixed media och art journaling. Men NU har jag börjat leka lite – å det är ju sååå kul! 🙂 (Ja ja, kom med era ”vad var det jag sa”…)

Jag började lite försiktigt och visar idag en layout där jag använt en stämpel från Kaisercraft och sprayat lite med mist från Heidi Swapp;

DSC_0023

Runt fotot har jag limmat fast knappar från Bo Bunny och så lite halvpärlor;

DSC_0022

Rubrik / journaling med hjälp av superläckra bokstäver från Prima (tur att jag hade två förpackningar för alla A tog slut när jag skrev så mycket, hi hi);

DSC_0021

Detta var som sagt en lite försiktig början från mig, men jag lovar att det kommer mer och värre – igår var jag alldeles kladdig på händerna!! Jag som brukar använda handskar för att jag inte gillar att bli kladdig har hittat den perfekta lösningen!!

Ranger Craft Scrubbie! En helt fantastisk lite ”makapär” som får bort all oönskad färg på händerna! 🙂 Man tvättar bara med tvål och vatten och gnuggar med den här så försvinner allt i ett nafs – lite som peeling! 🙂

12891-3-images

Så nu finns det inga hinder längre – bara till å leka å kladda! Ha en härlig helg! Kram

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *