Välkommen till världen-Baby Girl

Denna veckan har jag fått en beställning på ett kort till en nyfödd liten tjej.

Jag har valt Bazzill-Blank Check som basen på mitt kort och sen har jag ju kvar av den helt underbara serien från Grapic 45-Little Darlings.

IMG_1978

Eftersom det är en liten baby tjej som sett dagens ljus så går färgerna i rosa. Den söta lilla bodyn är en die cut som kommer från Fabscrap-Vintage Baby(den går att speciallbeställa men finns inte i butikens ordinarie sortiment). Alla kanterna har jag chalkat med Distressdynan Antique Linen med hjälp av en liten dauber en liten ”fingertuta” som är jätte lätt att jobba med för att få en snygg chalkad kant.

IMG_1981a

På insidan har jag fortfarande använt mig av delar från die cuts från Fabscrap-Vintage Baby och stämplat med en stämpel från Reprint och dekorerat med en knapp från October Afternoon-Make it Merry. Det små fötterna är en stencil från Dreamweaver-Baby feet som jag använt pärlemopastan för att få fram den lite glittriga ytan. Vill man kan man ju färga in det små fötterna när det har stelnat med tex Spectrum Noir penna. Jag gillar det naturella som det är 🙂 .

IMG_1983a

Baksidan har jag tagit en nappflaska som ingår i Fabscraps-Vintage Baby die cuts och på denna satt ett litet hjärta som jag hade liggande redan ut stansat.

IMG_1984a

Själva kuvertet har jag satt ett litet ”frimärke” från Graphic 45-Little Darlings och en stämpel från Vilda stamps som jag bara älskar 🙂 .

IMG_1976a

Det färdiga kortet till lilla Saga ser ut så här ett härligt lite gammaldags kort till en liten nyfödd tjej.

Ha en härligt tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *