Bingobricka med Simple Stories Sn@p Life

Denna veckan har jag lekt med Heidi Swapp Color Shine-Primerose  för att göra en egen bakgrund på mitt kort. Jag har lagt mitt ljusrosa cardstrock i min Color Catcher och ovan på detta en av maskerna från Prima-Chevron Grunge sen är det bara att spruta på med Color Shine och vänta 10 sekunder och torka av överflödet med hushållspapper.

Den härliga bingobrickan kommer från Simple Stories-Sn@p Life och det rosa pappret kommer från Echo Park-Love Story So Sweet alla kanterna har jag chalkat med Versacolor Pinecone.

IMG_1986

Den vågiga stripen har jag gjort med Tonic Border System där det finns massor av möjligheter att kombinera Accents Puncharna med det olika kantstansarna. Till just denna har jag använt Edger 2 och Accents Pansies som jag sedan satt på ett rött cardstock. Jag har låtit det vita cardstocket blivit lite rosa färgad med Distress Dyna-Worn Lipstick. Det snygga vit/svarta Chipboard Hjärtat kommer från Pink Paislee. Sen har jag dekorerat med en blomma i 2 färger och en pärla förstås 🙂 .

IMG_1987

Insidan har jag dekorerat med washi-tejp Cherry Blossom och det runda vita cirklarna har jag tagit ut med Fiskars 1″Punch och bokstäverna kommer från Tim Holtz Alphabetical.

IMG_1985

Det färdiga kortet ser ut så här, ett stort hjärta och ett stort leende till någon som du känner kanske?!

Ha en härlig tisdag i vårsolen!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *