Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig…

Trots de perfekta förutsättningarna så blir det inte alltid rätt ändå… Jag hade bunkrat upp med alla läckra dekorationer i Teresa Collins serie Far & away och hittade ett passande foto och så satte jag igång… Jag är normalt ganska ”clean & simple” när jag scrappar layouter men tänkte nu ge mig på att ösa på med papper å dekorationer…

Vissa delar blev jag jättenöjd med, som här då jag har flera blommor, knappar och die-cuts från serien och så har jag satt dit flera trästjärnor från Studio Calico.

DSC_0006

Rubriken är skriven med olika typer av alfabet;

DSC_0002

I nedre högra hörnet är det både knappar som kommer från serien, och trästjärnorna igen;

DSC_0003

Översta bården kommer från arket med stickers från Teresa Collins serien och även banners, vimplar, blommor och texter kommer ur olika paket från samma serie.

DSC_0008

Härliga färger och roliga die-cuts och blommor;

DSC_0009

Så varför är jag då inte nöjd? Jo… Helheten blev inte bra tycker jag, den känns rörig! 🙁 När jag tittar på en del för sig så tycker jag att det är fint men som sagt, tillsammans känns det plottrigt! Men, det är väl av sina misstag man lär sig (bland annat) så det är bara att arkivera å gå vidare! 🙂

DSC_0001

Tror att jag får hålla mig till lite mer clean & simple i fortsättningen – men jag försökte ju iaf! 😉 Ha en härlig helg – kram Maiden

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig…

  1. Pingback: Teresa Collins – far & away | ciliinpapers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *