Kort till en Golfare

Denna veckan har jag gjort ett kort till man och det är inte alltid så himla enkelt. Men en när jag var på CiLi in Papers så fanns det förstås att en ny pappersserie som lämpligt nog heter He Said-Teresa Collins, om man nu inte skall göra till en tjej förstås men då finns det ju också She Said 🙂 .

IMG_2015

Basen till detta kortet har jag valt ett rött cardstock, sen har jag valt att ha ett papper från He Said serien, ett papper från Simple Stories Sunshine&Happiness och pappret med noterna kommer från Tattered Times-DCWV(ser tyvärr ut att vara slut i webshoppen).

Sen har jag tagit ut med Sizzix Framelits Dies-Circles 2 olika storlekar med pappren enligt ovan. Stämpeln med Happy Birthday kommer från Tim Holtz nya stämpel set Simply Sayings som så fiffigt passar till Diesen-Tattered Banners.

Det finns massor med användbara texter för alla olika tillfällen, Jul, Hallowen, Födelsedagar, Kärlek och Vänskap i det nya Stämpel setet Simply Savings perfekt men tyvärr inte på Svenska..men vem skall lära Tim Holtz Svenska?!

Diesen-Tattered Banners får man själv vika där man tycker att det passar, tag hjälp av ett falsben  för att få en snygg vikning och sen har jag satt 3D kuddar på mitten av Bannern för att den inte skall säcka ihop.

Den härliga gamla golfaren kommer från Vilda Stamps-Manligt Kit den har jag stämplat med Versa Color Pinecone sedan har jag embossat med Clear Embossing.

IMG_2016a

Insidan av kortet har jag stämplat med Vilda Stamps-Hjärtliga Gratulationer från Svenska Texter 2 och @kommer från Sn@p Serien-Stickers Icons och mina små laptop är en gammal stämpel från Fiskars som jag lämpligt hade liggande.

IMG_2014a

Stickers Bokstäverna har jag också hämtat från Simple Stories Sn@p-Typeset där det finns många fina färger att välja på.

Det färdiga kortet blev så här färgglatt men lite roliga former och nya produkter. Det är alltid lika kul när det kommer nya grejer som man bara måste prova 😉 .

Ha nu en riktigt skön vårdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *