Tackkort med plats för en sedel

Denna veckan har jag gjort ett Tackkort i lila färger mitt enda krav var att jag på något sätt skulle få plats med en sedel i kortet också. Det börjar ju bli dax för både konfirmation och studentuppvaktning och pengar är ju alltid en trevlig present.

IMG_2026

Jag har använt mig av ett mönster papper i lila som jag hade hemma och 2 matchande Cardstock i 2 olika lila färger ett med struktur och ett utan. Det runda cirklarna har jag tagit ut med Fiskars 1″ Punch, där har jag försökt att matcha med färger som finns i mitt projekt. Det stora bokstäverna har jag tagit ut min dies från Tim Holtz-Alphabetical och även använt Stickle-Crystal förstås 😉 för att få dem att glittra lite extra. Den rosa bannern har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black och texten kommer från Tim Holtz nya stämpel set-Simple Sayings.

IMG_2028

Min sedelficka har jag gjort med att jag satt ett tunnare färgat papper (typ vanligt papper som man har i en skrivare), jag har mätt ut var jag skall skära en liten skåra med min Tim Holtz-Retractable Craft Knife. Den ena har jag döljt med en stjärna som jag hade liggande bland mina dekorationer i bra att ha högen men det går ju lika bra med en blomma eller knapp. Det är ju bara fantasin som sätter stopp som vanligt.

IMG_2027

Det färdiga kortet blev så här, rent och snyggt utan massa krusiduller :-).

Jag hoppas att mottagaren av detta kort blir nöjd inte minst när man öppnar det..

Ha nu en skön tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tackkort med plats för en sedel

  1. Anne Hansson skriver:

    Så himla fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *