Colors make you happy!

Idag ska jag visa en Art Journal sida som jag jobbat på lääänge! Så länge att jag faktiskt inte minns alla lager jag har använt! 🙂 Men av de lager som syns, så har jag använt följande produkter – utöver masker och stenciler; DSC_0003

Solen har jag gjort genom att helt enkelt skära till bitar i cardstock, färga in med Dylusions och sedan måla med clear rock candy cracklepaintDSC_0007

Bokstäverna kommer från Simple stories och jag har målat med posca penna runt, den andra texten är utskriven på datorn och färglagd med distress stains;

DSC_0008

Fönstret är en die från Tonic och jag har färgat in den med distress stains och clear rock candy cracklepaint;

DSC_0009

Fjärilarna är en punch från Martha Stewart, jag har sedan färgat dem med Dylusions, colorshine från Heidi Swapp och distress stains;

DSC_0010

Blommorna är punchar som jag sedan färgat in med dylusions, bakom syns stämpel från Bo Bunny;

DSC_0011

Å så här blev sidan! Jag har grundat med massa olika lager med masker, trädmasken är den som ligger överst och sedan har jag målat över allt med inka gold! Ramen är en stencil från Dylusions och jag använde svart gesso till den. Molnen är sprayade med vit Dulysions.

DSC_0004

Mycket material – men så blir det himlans läckert åxå! 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *