Kort till en god Vän

Denna veckan har jag använt Primas-Lyric Paper en härligt Paper Pad som även finns i A4 format.

IMG_2110

Jag har använt ett Rosa Cardstock som matchar mitt mönstrade Carstock från Prima Lyric Paper. Jag har också använt en mask från Crafter´s Workshop-Chicken wire och för att få ett lite upphöjt mönster har jag ”kladdat” på med Texture Paste, som jag sen upptäckt men gillar jätte mycket. Det blir så jätte fina effekter och det torkar också ganska snabbt så man slipper vänta för länge på att beundra resultatet. Tänk också på att så snart som möjligt att tvätta rent masken.

IMG_2113a

På insidan av själva kortet har jag på nytt använt ett av det härliga pappren som finns i Prima-Lyric Paper, här har jag chalkat kanterna med Versa Color-Pinecone.

IMG_2112a

Det färdiga kortet ser ut så här med hela hönsnätet som jag har toppat med en text från Vilda Stamps-Svenska Texter 2 stämplat med Archival Ink-Jet Black och en fjäril och lite Stickle-Crystal för att få lite lagom med glamour 😉 .

Det var allt från mig idag ha en bra dag i ett härligt Vårligt Sverige.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *