ArtBins fantastiska diesförvaring

För ett par månader sedan så gjorde jag en egen förvaring till mina dies, spellbinders och andra märken på dies. Jag köpte massa övningskörningsskyltar, tog kartongbitar och mönsterpapper och slet som ett djur… I flera dagar! En hel scrapträff bland annat… Å visst blev det bra;

DSC_0009

Men…. Allt detta jobb när jag istället bara skulle ha lyssnat på Cicci!!! Muttrar lite… 😉 Hon tipsade mig faktiskt INNAN jag började tillverka min egen förvaring om ArtBins diesförvaring – men envis som jag var ville jag ju göra min egen!

DSC_0013

Två stycken A5 pärmar fyllde jag med dies, och som sagt så blev det ju bra – fast väldigt otympligt! Tungt och så lite pilligt då diesen inte alltid ville sitta fast på övningskörningsskylten. Sagt å gjort – jag testade ArtBins variant istället! Just då jag beställde var själva kittet med både låda och tre metall-ark slut så jag köpte mig först en låda;

DSC_0006

Och sedan ett 3-pack med metallark (priset blir detsamma);

DSC_0002

Å sedan var det bara till å börja lägga pussel;

DSC_0005

Det ryms riktigt många dies på en platta, här syns 6 av mina ark;

DSC_0004

Snyggt och prydligt och med ordentligt ”lås” så inga dies ramlar ur;

DSC_0008

I varje låda får det plats 21 ark med dies – jag har än så länge nio ark och det ser ut så här;

DSC_0018

Min förra dies-förvaring jämfört med min nya… I pärmen ryms ungefär 1/3 del av vad som får plats i en ArtBin låda! Jag behöver väl inte säga så mycket mer än att Cicci hade rätt! (Men säg det inte till henne…) 😀

DSC_0014

Jag ska köpa två 3-pack metallplattor till å då har jag plats för alla mina dies, vilka är ungefär… 30 spellbinders-set och 18 andra sorters metalldies – allt ryms alltlså i en enda låda! Supersmidigt!! 🙂

Det här inlägget postades i Förvaring. Bokmärk permalänken.

4 svar på ArtBins fantastiska diesförvaring

  1. Pingback: Maiden + ArtBin = sant! | ciliinpapers

  2. Pingback: ArtBin igen – maskförvaring | ciliinpapers

  3. Pingback: ArtBin igen – maskförvaring | ciliinpapers

  4. Pingback: Maidens favoriter |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *