See The World

Denna veckan hade jag en önskan om att testa på att färga in Embossing Paste från Dreamweaver för  att skapa en snygg bakrund. Det finns massor av läckra färger av Mica Powder att välja på och jag gillar ju rosa och lila och denna gången föll valet på färgen Pink Blaze. För att utmana mig ytterligare så valde jag att ta en vanlig Mask från Crafters Workshop 6×6-Garden Gate. Jag blandade embossingpastan och Mica Powder på mitt Craft sheet det svåra är då att vet att man blandat tillräckligt så att det räcker till hela masken.

IMG_2211

Tittar man riktigt noga ser man jag skulle blandat lite mer pasta för det är lite snålt på vissa ställen men jag är mycket nöjd med resultatet ändå. Jag tycker denna masken är jätte läcker med sina stora blommor.

IMG_2214

Över bakrunden har jag  satt det härliga staketet från Darice-Picket Fence som en bas. Stämplarna kommer October Stamps-Travel Girl clingstamp setet som är urcharmigt och lite gammaldags. Det finns massor av olika delar till Travel Girl, papper, knappar, pins och brads så det är bara att välja. Den lilla bingorutan kommer från Simple Stories- I Heart Summer och den passar perfekt till mitt kort.

IMG_2216a

På insidan har jag också tagit ett av 6×6 pappren från Simple Stories-I Heart Summer. Som vi har väntat på sommaren och äntligen verkar den ju vara här..hoppas bara att den håller i sig.

IMG_2213a

Det färdiga kortet ser ut så här, den söta Travel Girl har jag färglagt med Spectrum Noir pennorna som jag tycker är jättelätta att jobbar med och som dessutom har refiller.

Ha nu en härlig dag i sommar Sverige och på fredag får vi njut av färska potatis och jordgubbar igen 🙂 .

Så jag vill passa på att önska alla en riktigt trevlig Midsommar.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *