Doptavla till Jolina

Denna veckan har jag provat på att göra något som jag inte brukar göra..en tavla. Vi är bjudna på dop och jag ville ha med mig något som både den lilla tjejen och hennes föräldrar kan ha som ett minne av denna dagen.

IMG_2194

Jag började med att köpa en passepartout och välja en bakrund, denna rosa som är lite melerad kommer från Authentique Paper Lovely Collection Kit.(ser att kortet tyvärr är lite oskarpt) 🙁 .

IMG_2200

Jag började att ”kladda” för att jag skulle få en lite roligare bakgrund. Till detta använde jag Textur Paste( min nya kompis) och 2 olika masker Primas-Crackle och en gammal med hjärtan som jag hade liggande.

IMG_2199

Bokstäverna till namnen har jag tagit ut från mitt Tim Holtz Dies-Alphabetical och kanterna har jag chalkat med Distress Dyna-Black Soot och sedna har boktstäverna fått en litet stänk av Stickles-Crystal. Stickers bokstäverna och siffrorna har jag tagit från något som jag hade legande i mina gömmor.

IMG_2202a

Jag har även använt ett grått Pink Paislee Secret Crush-Photo Frames så att det själva kan sätta in ett fotot på den lilla. Den lilla bingo rutan( som jag typ hittat användning till allt just nu) kommer från Simple Stories-I heart Summer paper pad 6×6 och stämpeln-På Dopdagen kommer från Vilda Stamps.

IMG_2205a

Den färdiga Doptavlan ser ut så här, jag hoppas att Jolina och hennes föräldrar tycker att den är fin och att man tar chansen att sätta dit ett foto på den lilla söta tjejen.

Det var allt från mig idag.

Ha nu en riktigt skön sommar tisdag!

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *