Maiden + ArtBin = sant!

Jag är kär! ArtBins produkter passar verkligen mig såå bra! 🙂 Tidigare så har jag ju visat er den fantastiska diesförvaringen och den ultimata washitapesförvaringen. Idag tänkte jag visa några andra favoriter som jag använder.

 Jag bor just nu i vår sommarstuga och har därför lite begränsat med utrymme för mina scrapsaker, men tack vare ArtBin så har jag fått med mig massa saker å det tar upp en minimal yta! 🙂 Den här lådan (finns även i rosa och grönt) har jag tre stycken utav! Den är stadig och så har den ett ordentligt handtag så man kan bära iväg med den! Jag har en låda med spillbitar av cardstock, en med blandade storlekar av mönsterpapper och en med lite ”pågående projekt” samt stämplar och bokstäver;

DSC_0063

Den är perfekt storleksmässigt då den är lite större än 12×12 så  man kan lägga ner skärmattan med pågående projekt rakt ner å så är det bara till å ta fram det dagen efter å fortsätta igen! 🙂

DSC_0064

På bilderna ovan så ser ni att det faktiskt är fyra lådor som ser likadana ut… Men den understa är en sådan här variant som har massa flyttbara avdelare så att man kan anpassa storleken till vad man vill ha i lådan! Jag har med mig lite smått och gott som jag kan tänkas behöva i stugan. Lätt överskådligt utan att bli rörigt;

DSC_0067

Nästa låda har jag två utav, en till 6×6 papper och en till kladd och klet! Några utav mina pappersblock;

DSC_0009

Å lite kladd & klet produkter;

DSC_0016

Den sista produkten jag tänkte visa idag är denna låda för foton, helt perfekt att ta med sig foton till en scrapträff tex utan att behöva oroa sig för att de ska bli vikta!

DSC_0071

Så här ser det ut med min scrapförvaring i sommarstugan. Maken min har sagt att jag får utnyttja utrymmet under tv:n och jag tycker att det blivit riktigt bra;

DSC_0073

En lite bättre översiktsbild, dottern ville vara med åxå! 🙂 Tack vare all smidig förvaring så känns det inte jobbigt att ta fram och pyssla lite, allt är lätt att plocka undan igen och är inte i vägen för övriga familjen! 🙂

DSC_0076

Ha en härlig pysselsommar! 🙂 Kram

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Maiden + ArtBin = sant!

 1. LillBlomman skriver:

  Mmmm habegär 😉 Kram!

 2. MezzaNotte skriver:

  Dessa lådor är toppen! Har några av dem själv….. Vil ha fler:)

 3. marit skriver:

  Vilka toppen lådor, den där för 6*6 paper pads gillar jag jätte mycket. En sådan ska jag absolut klicka hem när jag köpt på mig lite fler paper pads. Tack för bra tips.

 4. Pingback: ArtBin igen – maskförvaring | ciliinpapers

 5. Pingback: ArtBin igen – maskförvaring | ciliinpapers

 6. Pingback: Maidens favoriter |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *