Fotbollsfeber i Göteborg

Förra veckan så var hela Göteborg överfullt med fotbollsspelare från hela Världen. Vi hade Gothia Cup och dessutom samtidigt Fotbolls EM för Damer. Så det fick bli min inspiration för veckans kort.

IMG_2340

Jag har använt mig av Darice Embossing Folder-Honeycomb som jag har svept över med Distressdynan-Black Soot för att mönstret skall framträda lite tydligare. Det gröna cardstocket kommer från Simple Stories-I heart Summer 🙂 . Sen har jag blandat Dreamweaver Embossingpasta med Mica Powder-Pewter och till detta använt en stencil med en fotboll (tyvärr utgått).

IMG_2341

För att förstärka att det är tjejkort så har jag medvetet valt rosa 🙂 .  Bokstäverna kommer till EM kommer från Tim Holtz-Alphabetical och blommorna kommer ifrån mina gömmor.

IMG_2337a

Det färdiga kortet ser ut så här. I morgon spelar ju det Svenska tjejerna EM Semifinal på Ullevi så då får man sitta och heja på dem.

Det var allt från mig idag mitt i semester Sverige 🙂 .

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *