Must have-Summer CHA 2013

Förra veckan så gick den stora -Summer CHA 2013- i Las Vegas av stapeln och där visade hela Scrapbooking branschen upp sina nyheter som vi kommer att få se i butikerna under hösten.

Säkert har många suttit och dreglat över bilder från CHA (precis som jag). Men för dem som inte har här kommer några av godbitarna som jag själv är sugen på och som jag med största sannolikhet är säker på att Cicci kommer att ta in i CiLi in Papers sortiment.

Jag vet att Cicci har laddat med att beställa massor av nyheter inte minst för att fylla upp nya lokalen, som hon har nyöppning på 14:e September 2013 🙂 . Jag har själv varit och sett lokalen och den är jääätte stor och tänk så himla mycket roliga Scrapbooking produkter som kommer att få plats där. Så håll ut..

Bland det första som kommer att komma in till butiken är 2 nya pappersserier från FabScraps, Wild at Heart och Shabbylicious dessa skall komma till butiken redan denna vecka.

FabScraps new2  FabScraps new  FabScraps new3

Alltid lika härliga färger och mönster med FabScraps pappersserier.

Sedan har ju även Heidi Swapp presenterat nya färger på sin Color Shine, något som jag längtat efter länge så äntligen 🙂 .

CHAS2013Catalog_HeidiSwappPAGENUMBERS.indd

Denna gången inte så intensiva färger utan mjuka färger och en Vit just för att kunna få ännu fler nyanser.  Det skall bli spännande att se när det kommer till butiken.

Vill ni se hela Heidi Swapp collection så finns det en film på Youtube.

Heidi har även gjort en serie med Stenciler/Masker som jag tycker är helt underbara och äntligen är det också på väg till butiken gissa om jag skall läggar rabarber på dem när det kommer.

HS00825_6x6Confetti-524x403HS008841_6x6Butterfly-524x403

Även The Crafters Workshop passade ju på att visa upp alla sina nya Stenciler och det var en hel massa kul saker förstås..

TCWcha-balzer-bits TCW

Även här kan ni gå in via Youtube och se på en film från deras monter. Det är väldigt roligt att se hur fantastiska resultaten blir när fantasin får flöda. Det som är helt nytt när det gäller TCW är att även det har hakat på trenden med Project Life så det kommer också stenciler-Life Bits som skall passa lagom till detta förstås.

När jag ändå är inne på Project Life så kommer det ju förstås massor av nytt även där. American Craft har låtit 4 designers gör 4 nya Mini Kit som alla är jättefina. Så alla som fallit för detta kommer inte att bli lottlösa ni heller.

Polka Mini dots380184_PL_Catalog_MaggieHolmesFleeMarket_Layout-01_web-590x592MerryAndBright_Layout-01_web-590x592Mini_Kit_AmyTan_CutPaste_Layout-01-590x592

En av det hetaste trenderna är Chalkboard-Svarta Tavlan, det finns i nästan varje leverantörs kollektioner och My Mind´s Eye har gjort en hel kollektion som det döpt till Chalk Studio.

CS1010

Ranger Ink är ju en av det stora Drakarna inom Scrapbooking och ingen ligger väl där på latsidan direkt. Det har det stora Stjärnorna som Tim Holtz, Dyan Reaveley och nu även Wendy Vecchi som ny i teamet.

Wendy Vecchi har gjort en helt nya färger för Archival Ink serien.

Archival Ink

6 nya färger Fern Green,Cornflower Blue, Orange Blossom, Potting Soil, Watering Can, Red Geranium som har hon tagit inspiration från en lantligt miljö.

Dyan Reaveley har också kommit med en Must Have-produkt och det är hennes-Dylusions Ink Spray Pad vilken fantastisk låda. Själv har jag inte velat testa Dylusions Sprayerna för att jag tycker att det är för kladdigt, men nu måste jag nog prova. Vilka bakgrunder man kan skapa med dessa härliga färger.

DylusionsSprayInkPad

Även här finns det en härlig YouTube film med Dyan Reaveley ta gärna en titt och låt fantasin flöda 🙂 .

Sist men inte minst 😉 Mr Tim Holtz har ju förstås släppt massor av nyheter och en av det mest hypade produkterna var en hemlig produkt som skulle visas på själva CHA när det öppnade. Distress Glitter i 24 härliga och bekanta färger förstås och hamnar självklart på min Must have lista..

Distress glitter

Någon som blir sugen?!

Vill ni läsa mer och se lite hur det ser ut i fabriken lägger jag en länk här: Distress Glitter

Även Tim Holtz kan man hitta på YouTube och där han visar hur man kan använda det nya Distress Glitter, så kolla gärna in det också.

Så nu får vi bara hoppas att alla nya spännande produkter kommer hem till CiLi In Papers så snart det bara går så vi får chansen att skapa med allt nytt. Så hösten ser ut att fyllas på med nya saker som man bara måste ha (Must have) jag som trodde jag redan hade allt jag behövde 😉 .

Jag längtar redan, den enda som inte längtar är väl min plånbok…

Ha nu en riktigt skön tisdag.

Pyssel Karin

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration. Bokmärk permalänken.

5 svar på Must have-Summer CHA 2013

  1. Petra Offrell skriver:

    Detta är ju i princip allt det bästa från CHA. Ser fram emot härlig shopping

  2. Anna skriver:

    Kommer ni att ta in Daily Flash från October Afternoon och Simple Stories nya serier?

  3. Marie skriver:

    Så mycket underbart!! Vill ha! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *